2 Temmuz 2011 Cumartesi

Türk Yapımı Messenger

Messengere karşılık türk yapımı Msp Messenger geliştirildi.Msp messenger 61 dilde sesli ve yazılı tercüme yapıyor.
MSP Messenger nedir? sorusuna ise kendi sitesinde söyle cevap veriliyor.


İŞ DÜNYASINDAKİ İLETİŞİM DEVRİMİNE DAHİL OLUN
“Kişisel ve Kurumsal Profilinizi” oluşturarak tüm dünyadan size kolaylıkla ulaşılmasını kolaylaştırın

“Gelişmiş Arama Özelliği” ile Dünya’dan “Yeni iş partnerleri” edinin. Uluslararası iş dünyasını kolayca keşfedin. İş görüşmelerinizde tercümana gerek kalmadan aynı anda yazışmalar yapın
Otomatik dil çevirisini kullanarak tüm dünya ile kendi dilinizde görüşün. Bilmediğiniz yabancı dillerde daha hızlı yabancı dili anında yazılı ve sesli çevirin. İş yaptığınız ülke ya da bölgeler hakkında karşılıklı olarak anında bilgi edinerek rekabet gücünüzü artırın.
GENÇLER



Türkiye’den ve tüm dünyadan eğitiminize ve yaş grubunuza uygun arkadaşlıklar edinin. Başka ülkelerden edindiğiniz arkadaşlarınızla mesleki ya da bilgisel olarak birikimlerinizi paylaşıp kendinizi geliştirin. Birbirinize yaptığınız tüm dosya ya da materyalleri ekranınızda görün. Yabancı dildeki çeviri sistemiyle dünyayı küçültün. Her dilin aksanına uygun olarak kelimeleri ve cümleleri öğrenin. Arkadaşlarınıza çevrim içi ve çevrim dışı iletiler gönderin. Arkadaşlarınıza “Toplu iletiler” gönderin. Görüntülü ve sesli sohbet edin. Gönderdiğiniz “Dosya ve Materyalleri Günlük Arşiv” olarak ekranınızda görün. Ses ve görüntü dosyalarınızı kaydedin.
ÇOCUKLAR
Çocukların onlarca farklı dilleri, kelimeleri tanımalarını ve öğrenme süreçlerini hızlandırın. Çocukların ve gençlerin kendi aralarında iletişim kurarak hem yabancı dilleri yazmasını, sesli duyarak daha hızlı öğrenmesini sağlayın. Karşılıklı yazışırken başka işlerinizi de görerek zaman kazanın. Bir takım belgeleri mesaj olarak kopyalayıp yapıştırarak, başka işler yaparken zaman kazanın.


Msp messengeri indirmek için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder