14 Temmuz 2011 Perşembe

Facebookta Skype ile Canlı Görüşme imkanı geliyor

Teknoloji çağında Facebook 700 milyonluk kullanıcı potansiyeli korumak ve yeni kullanıcıları potansiyeline eklemek için bir birinden yaratıcı uygulamalara imza atmakta .En son olarak Googelde sosyal ağ olayında Google plus ile canlı ve görüntülü konuşma imkanı getirecek olması Facebooku harekete geçirmiş olmalı ki Facebook Satın almaya çalışıpta bir türlü satın alamadığı Skype ile anlaşma sağladı ve yeni bir facebook formatı ile karşımıza çıkacaklar.

FACEBOOK SKYPE İLE ANLAŞTI

Basın için özel sistem, e-posta, SMS gibi özelliklerden sonra artık Facebook'tan görüntülü görüşme de yapabileceksiniz. Kullanıcılarına sadece sosyal bir ağ değil aynı zamanda sohbet programı da sunmaya çalışan Facebook bu uğurda satın alamadığı Skype ile anlaştı.

Google'ın da Plus adlı yeni sosyal ağ sisteminde kullanacağı görüntülü sohbet özelliği için Facebook'un nasıl bir yol izleyeceği bilinmiyor. Ancak uzun süredir hakkında dedikodular yapılan bu özellik önümüzdeki hafta tanıtılacak ve kullanılmaya başlanacak.

700 milyon abonesini elinde tutmak ve daha fazla kişiyi bünyesini katmak isteyen Facebook, gizli projelere servet yatırmaya devam ediyor. Önümüzdeki hafta açıklanması beklenen bir proje çalışanlar tarafından basına sızdırıldı ki, bu son hafta Facebook rakipleri için oldukça zorlu geçecek.

0 yorum:

Yorum Gönder