7 Ağustos 2011 Pazar

Milan 2-1 Inter Maç Özeti ve Golleri izle


Milan İnter maç özeti ve golleri izle (Milan 2-1 İnter) süper kupa maçı. Milan İnter maç özeti ve golleri izle (Milan 2-1 İnter) süper kupa maçı izle. Milan inter maçı golleri izle. Milan inter maç özeti…

İtalya Süper Kupası’nı finalde İnter’i 2-1 yenen Milan kazandı.

Çin’in başkenti Pekin’de Ulusal Stadyum’da oynanan finalde lig şampiyonu Milan, İtalya Kupası şampiyonu İnter ile karşılaştı.

İnter, ilk yarıyı Hollandalı Wesley Sneijder’ın 22. dakikadaki golüyle 1-0 önde kapattı. İsveçli Zlatan İbrahimoviç’in 60. dakikadaki golüyle 1-1 eşitliği sağlayan Milan, 69. dakikada Kevin Boateng’in golüyle 2-1 öne geçti ve maç bu skorla sona erdi.

Milan, böylece 6. kez bu kupanın sahibi oldu ve kupayı en çok kazanan takım olma unvanını elde etti.

Finalde Milan’a yenilen İnter’in 5 İtalya Süper Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

Geçen sezon İtalya Serie A’yı şampiyonlukla kapatan Milan ve İtalya Kupası’nı kaldıran Inter arasındaki İtalya Süper Kupası’nın ilginç bir kararla Pekin’de yapılmasına karar verilmişti.

Maç öncesi ilginç olan şeyler bununla sınırlı kalmıyor, Çinli Milan ve Inter taraftarları birbirine giriyordu.

Pekin’de 2008 Olimpiyatı’nın önemli sembollerinden biri olan Pekin Olimpiyat Stadı, nam-ı diğer “Kuş Yuvası”ndaki mücadeleye büyük ilgi vardı. 91 bin kişiyi ağırlayabilen stadyum İtalya’nın devleri arasındaki kapışmayı izlemek isteyenler tarafından hınca hınç doldurulmuştu.

Milan 2-1 İnter Maç özeti ve Golleri İzle

0 yorum:

Yorum Gönder