4 Ağustos 2011 Perşembe

Disposable Mail(Kullan At Postası) Nedir? Nasıl Kullanılır?

İnternette çok korkarız mail adresimizin kötü niyetli kişiler tarafından ele geçirilmesine. Yada her üye oldugunuz siteye mail adresinizi vermek istemessiniz çünkü çogu site daha sonra sizlere reklam içerikli postalar yollamaya başlar bununlada yetinmezler mail adresinizi dagıtarak baska sitelerce reklam yapılmasını saglarlar sizinde mailiniz bir çöplüge döner devamlı [highlighter color="yellow" ]spam[/highlighter] mesajlar devamlı saçma sapan reklamlar...
İşte bu konulardan muzdarip kişilerin tamda işine yarayacak şey Disposable Mail(Kullan At Postası).Peki nedir bu Disposable Mail(Kullan At Postası) ? Disposable Mail(Kullan At Postası) size kısa surelıgıne bir mail adresi verır ve ısınız bıttıgınde bu maıl adresı sılınır yani siz istediginiz siteye üye olursunuz ama o siteden bir daha reklam almassınız.Bu hizmeti veren siteler aşağıda güle güle kullanıp atın :)

Mailinator.com

Check Your Inbox yazan yere istediğimiz bir kelimeyi yazıp go ya basıyoruz. Bu kelime sizin mail adresinizi oluşturacak mailadresi@mailinator.com şeklinde bir adresiniz olacak.
Daha sonra bu maili istediğiniz şekilde kayıt olurken forum sitelerinde vs. kullanabilirsiniz.
Mailinize gelen postaları okumak için tekrar Mailinator adresine gidiyoruz ve Check Your Inbox yazan yere önceden yazdığımız kelimeyi yazıp go ya basıyorsunuz.
Bundan farklı olarak birde 10minutemail denenebilir.

0 yorum:

Yorum Gönder